Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Een nieuw kijkglas voor een heldere blik op samenwerken

Een nieuw kijkglas voor een heldere blik op samenwerken!

Zomer kennis- en netwerkontbijt, 1 juli, Groningen.

De ingrediënten van deze ochtend: Peter Spijkerman (directeur Nationaal Coördinator Groningen) en Edwin Kaats (samenwerkingscoach en partner bij Common Eye), netwerken, ontbijt & drankje.

Voor iedereen die op enige wijze bij EPI-kenniscentrum betrokken is of gewoon nieuwsgierig is naar de verhalen op het podium! Ons doel is om iedereen inhoudelijk geïnspireerd en goed gestemd de zomer in te laten gaan. Er zijn twee netwerkmogelijkheden: bij het ontbijt of na afloop bij de koffie.

 

De visie van Peter Spijkerman

De aftrap vindt plaats door Peter Spijkerman, sinds 1 januari jl. directeur Nationaal Coördinator Groningen. Hij zal ons meenemen met zijn kijk op Groningen, zijn ervaringen in het aardbevingsdossier en de versterkingsoperatie en het belang van samenwerking daarbij.

 

De basis voor elke samenwerking: een gedeelde ambitie

Edwin Kaats, van adviesbureau Common Eye is van mening dat samenwerken vooral gaat over het ontdekken, ontwikkelen en benutten van betekenisvolle relaties. Een gedeelde ambitie is een robuust ijkpunt voor elke samenwerking. Een gedeelde ambitie geeft partners een stevig inhoudelijk fundament wanneer het moeilijk wordt. Want moeilijk wordt het van tijd tot tijd. In zijn promotieonderzoek leerde Edwin dat samenwerking – juist op die moeilijke momenten – hoge eisen stelt aan de stijl, de flexibiliteit en vooral het verbindend vermogen van mensen.

Samenwerking tussen organisaties is voor Edwin een persoonlijke inspiratiebron en een geweldige kennisbron voor de vernieuwing van organisaties én ons economisch en maatschappelijk functioneren.

In heldere en simpele taal neem Edwin ons mee in zijn verhaal. Klik hier voor inspiratie.

 

Het programma

08.30-09.15 Inloop met ontbijt en netwerken
09.15-10.45Peter Spijkerman, Nationaal Coördinator Groningen
10.00-10.45 Edwin Kaats, Common Eye
10.45 -11.45 Afsluitend koffie en netwerken

Datum: maandag 1 juli 2019
Tijd: 8.30 – 12.00 uur
Locatie: Stadslab Groningen

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 27 juni.

  • U kunt er voor kiezen om de bijeenkomt met en zonder ontbijt bij te wonen. Kiest u er voor om niet mee te ontbijten dan verzoeken wij u wel om uiterlijk om 9:00 aanwezig te zijn.

Blijf op de hoogte