Home » Activiteiten » Een nieuw kijkglas voor een heldere blik op samenwerken

Openbare kennis- en netwerkbijeenkomst:
Een nieuw kijkglas voor een heldere blik op samenwerken!

Dinsdag 8 oktober
De ingrediënten van deze openbare kennis- en netwerkbijeenkomst: Peter Spijkerman (directeur Nationaal Coördinator Groningen) en Edwin Kaats (samenwerkingscoach en partner bij Common Eye), netwerken en een afsluitende borrel.

Voor iedereen die op enige wijze bij EPI-kenniscentrum betrokken is of gewoon nieuwsgierig is naar de verhalen op het podium!

 

De visie van Peter Spijkerman

De aftrap vindt plaats door Peter Spijkerman, sinds 1 januari jl. directeur Nationaal Coördinator Groningen. Hij zal ons meenemen in zijn kijk op Groningen, zijn ervaringen in het aardbevingsdossier en de versterkingsoperatie en het belang van samenwerking daarbij.

 

De basis voor elke samenwerking: een gedeelde ambitie

Edwin Kaats, van adviesbureau Common Eye is van mening dat samenwerken vooral gaat over het ontdekken, ontwikkelen en benutten van betekenisvolle relaties. Een gedeelde ambitie is een robuust ijkpunt voor elke samenwerking. Een gedeelde ambitie geeft partners een stevig inhoudelijk fundament wanneer het moeilijk wordt. Want moeilijk wordt het van tijd tot tijd. In zijn promotieonderzoek leerde Edwin dat samenwerking – juist op die moeilijke momenten – hoge eisen stelt aan de stijl, de flexibiliteit en vooral het verbindend vermogen van mensen.

Samenwerking tussen organisaties is voor Edwin een persoonlijke inspiratiebron en een geweldige kennisbron voor de vernieuwing van organisaties én ons economisch en maatschappelijk functioneren.

In heldere en simpele taal neem Edwin ons mee in zijn verhaal. Klik hier voor inspiratie.

 

Het programma

[table id=16 /]

Datum: dinsdag 8 oktober 2019
Tijd: 14.30 – 18.00 uur
Locatie: Stadslab Groningen

 

Aanmelden

De inschrijving voor de bijeenkomst is gesloten. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via info@epi-kenniscentrum.org.

 

Blijf op de hoogte