Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Groninger erfgoedfair

Groninger erfgoedfair ‘Erfgoed & Ambacht’ – 5 september

Wij nodigen u van harte uit voor de eerste editie van de Groninger erfgoedfair ‘Erfgoed & Ambacht’. De erfgoedfair is een unieke fair waar verschillende organisaties, instellingen en restauratievaklieden op het terrein van cultuur en erfgoed zich presenteren. De fair bestaat uit vier onderdelen en is een samenwerking tussen Erfgoedloket Groningen en EPI-kenniscentrum.

  1. Erfgoedloket Groningen is samen met haar partners aanwezig voor al uw vragen over erfgoed in het bevingsgebied.
  2. Er zijn restauratiespecialisten aanwezig in marktkramen om demonstraties te geven. U kunt hen vragen stellen over restauratie van uw pand, het onderhoud en materiaal gebruik.
  3. EPI-kenniscentrum initieert verschillende workshops op het gebied van restauratie.
  4. De fair vindt plaats op het binnenterrein van het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, dit terrein staat natuurlijk vol met erfgoed. Ook vanuit het museum zullen enkele ambachtslieden zoals een molenaar, wever en drukker aanwezig zijn om demonstraties te geven. En u kunt uiteraard het museum bezoeken.

Aanmelden

Graag aanmelden via info@erfgoedloketgroningen.nl, op deze manier is de toegang tot de fair en het museum gratis. Voor meer informatie kunt u ook dit mailadres gebruiken.

Het complete programma vindt u via de website van Erfgoedloket Groningen.

Kennis delen doen wij samen

In samenwerking met:

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte