Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Kennissessie: Historische en recente bouwsporen in monumenten door renovatie, (bevings)schade en herstel

EPI-kennissessie: Historische en recente bouwsporen in monumenten door renovatie, (bevings)schade en herstel

Vooruitlopend op de reeks workshops over de restauratie van monumenten die in april 2019 start (zie onze website voor meer informatie en aanmelden), besteden wij de in eerstvolgende, 2-maandelijkse EPI-kennissessie op 26 februari a.s. ruim aandacht aan ditzelfde thema.  

Wat: openbare EPI-kennissessie
Datum: dinsdag 26 februari 2019. Aanmelden kan tot 21 februari.
Tijdstip: 15.00 – 17.30 uur
Locatie: De Boerderij – Fraeylemaborg Slochteren
Hoofdspreker: Gerben Keizer van ingenieursbureau W2N en eigenaar Monumenten Noord
Kosten: gratis

Gerben Keizer is projectleider bij W2N en heeft ruime praktijkervaring in het vakgebied, zowel binnen als buiten de aardbevingsregio. Hij neemt u mee in zijn kijk op historische bouwsporen en bijzondere details van vroeger gebruik in monumenten en karakteristieke panden.

Met behulp van sprekende voorbeelden uit het aardbevingsdossier vertelt Gerben over bestaande bouwsporen, maar vooral ook over eventuele nieuwe bouwsporen die het versterken en/of herstellen van monumenten en karakteristieke panden kunnen achterlaten.

Er is vervolgens ruim de tijd voor discussie over de gevolgen en de wenselijkheid van versterken en restaureren van monumenten in het aardbevingsgebied. Meerdere experts op het gebied van erfgoed en monumenten schuiven aan voor het uitwisselen van gedachten en perspectieven.

Meld u nu aan via het onderstaande aanmeldformulier:

De inschrijving voor de kennissessie is gesloten. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via info@epi-kenniscentrum.org.

 

Blijf op de hoogte