Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Miniconferentie & Voorstelling “Nieuwe vrienden”

Miniconferentie & Voorstelling “Nieuwe vrienden”

11 februari 2019 om 16:00 – 21:00

“Nieuwe vrienden” is een sprankelende en meeslepende muziektheatervoorstelling over een met liefde, bloed, zweet en tranen opgebouwd familiebedrijf dat toe is aan een nieuwe koers. “Nieuwe Vrienden” is het verhaal van samenwerkingspartners, van durven te innoveren, van boeien en binden van een nieuwe generatie, van geloof in eigen kunnen en van het uit de schaduw kruipen van de ‘grote jongens’. Kortom: hoe creëren we nieuwe kansen en hoe gaan we deze benutten?

Alfa-college, Bouwend Nederland, Fieldlab Practice, OTIB en UNETO-VNI en EPI-kenniscentrum nodigen u van harte uit voor deze voorstelling.

Voorafgaand aan de voorstelling is er een miniconferentie waarin we tegen de achtergrond van de aardbevingsproblematiek en de energietransitie het thema samenwerking bespreken. We kijken naar regionaal en lokaal bewezen succesvolle samenwerkingsvormen. Tussen bedrijven én branches onderling, maar ook tussen bedrijven en het onderwijs. Het gaat om het maken van “Nieuwe vrienden” om samen projecten te realiseren.

Programma

15.30 – 16.00 uur: Inloop en registratie
16.00 – 17.45 uur: Miniconferentie “Nieuwe Vrienden”
17.45 – 19.00 uur: Buffet
19.00 – 20.45 uur: Voorstelling “Nieuwe Vrienden”
20.45 – 21.30 uur: Netwerk borrel

 

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte