Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Openbare kennissessie: Scholenprogramma

Gratis openbare kennissessie: Scholenprogramma

16 oktober om 15:00 – 17:30

Op 16 oktober houdt EPI-kenniscentrum weer een gratis, openbare kennissessie.

Thema is dit keer het scholenprogramma waarmee een groot aantal scholen in het aardbevingsgebied toekomstproof wordt gemaakt. In het programma wordt gewerkt aan de bevingsbestendigheid van de scholen.

Dit gebeurt in combinatie met o.a. het energiezuinig maken van de gebouwen, het bouwen van scholen die goed ingespeeld zijn op de toekomstige bevolkingsontwikkeling én alle wettelijke eisen die gesteld worden aan schoolgebouwen.

De sprekers op deze middag:

Alex Visser van Weusthuis en Partners neemt de aanwezigen mee in de totstandkoming van de gezamenlijke visie en het uitvoeringsperspectief.

Gertine de Gunst is adviseur van het scholenprogramma bij de Nationaal Coördinator Groningen en zal toelichten hoe het programma valt binnen de bredere scope van de NCG.

De praktische ervaringen die worden opgedaan tijdens het doorlopen van het scholenprogramma zijn verzameld in een evidence-based kennistool via een webapplicatie. Rolf Koops, directeur van BuildinG vertelt meer over deze tool en over het BuildinG Kwaliteitsteam Scholenbouw.

Alvast meer lezen over het scholenprogramma?

Bouwend Nederland heeft met diverse partners in de (bouw)branche deze publicatie gemaakt met daarin veel tips en adviezen aan opdrachtgevers in de scholenbouw: gemeentes en schoolbesturen. In de publicatie worden de opgedane kennis en de visie uit de bouw en de krapte in de arbeidsmarkt van de bouw positief aangewend om slimmer te kijken naar de mogelijkheden op gebied van aanbesteden en inkoop van scholenbouw.

Gegevens

Datum: 16 oktober
Tijd: 15:00 – 17:30
Kosten: Gratis

Locatie: boerderij De Diek’n, Dijkumerweg 2, 9914 TH Zeerijp

Aanmelden is niet meer mogelijk

In samenwerking met:

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte