Laden gebeurtenissen

Aankomende gebeurtenissen

gebeurtenissen Search and Views Navigation

juli 2019

Bereikbaarheid EPI-kenniscentrum tijdens de vakantieperiode

27 juli - 18 augustus

Wegens de vakantie zijn wij van 27 juli tot en met 18 augustus gesloten. Vanaf 19 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Meer weten »

september 2019

Groninger erfgoedfair ‘Erfgoed & Ambacht’

5 september om 15:00 - 20:00
Openluchtmuseum Het Hoogeland, Schoolstraat 4
Warffum, 9989 AG Nederland
+ Google Maps

Op 5 september houdt het Erfgoedloket Groningen in samenwerking met EPI-kenniscentrum de eerste Groninger erfgoedfair ‘Erfgoed & Ambacht’ in het openluchtmuseum in Warffum. De erfgoedfair is een unieke fair waar verschillende organisaties, instellingen en restauratie-vaklieden op het terrein van cultuur en erfgoed zich presenteren. De fair heeft vier onderdelen. Erfgoedloket Groningen is samen met haar partners aanwezig voor al uw vragen over erfgoed in het bevingsgebied. Er zijn restauratiespecialisten aanwezig in marktkramen om demonstraties te geven. U kunt hen vragen stellen…

Meer weten »

Inleiding Aardbevingen

20 september
Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300
Groningen, 9728 JT Nederland
+ Google Maps

Algemeen Groningen wordt geregeld opgeschrikt door meldingen van aardbevingen. Gebouwen, infrastructuur en mensen lopen schade op. Dit heeft invloed op het dagelijks leven van de Groningers. Basiskennis van aardbevingen en van de effecten op gebouw en de mens zijn van belang voor het gebied en de bewoners, én voor elke professional die werkzaam is in het dossier. HanzePro heeft daarom voor professionals en geïnteresseerden de cursus Inleiding Aardbevingen ontwikkeld. Na het volgen van de cursus Hebt u kennis van geologie…

Meer weten »

Sterk Groningen! Kenniscongres over leefbaarheid en techniek

26 september om 16:00 - 20:30
BuildinG, Zernikelaan 17
Groningen, Groningen 9747 AA Nederland

Door het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen & het Kennisplatform Bouwen en Versterken. Donderdag 26 september 2019 van 16.00 tot 20.30 uur BuildinG - Zernikelaan 17 - Groningen Het programma is nog niet bekend. Houd de websites van Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen en Kennisplatform Bouwen en Versterken hiervoor in de gaten.

Meer weten »

oktober 2019

Start opleiding: Aardbevingsbestendig ontwerpen en herstellen

3 oktober om 09:00 - 16:15
Hanzehogeschool Professionals en Bedrijven, Laan Corpus den Hoorn 300
Groningen, Groningen 9728 JT Nederland

Donderdag 3 oktober 2019 start module 1 van de opleiding: Aardbevingsbestendig ontwerpen en herstellen. Lesdagen zijn gepland op 3 en 17 oktober, 1, 15 en 29 november en 13 december 2019. De kennistoets wordt gehouden op 10 januari 2020.

Meer weten »

Een nieuw kijkglas voor een heldere blik op samenwerken!

8 oktober om 14:30 - 18:00

De ingrediënten van deze ochtend: Peter Spijkerman (directeur Nationaal Coördinator Groningen) en Edwin Kaats (samenwerkingscoach en partner bij Common Eye), netwerken en een afsluitende borrel. Voor iedereen die op enige wijze bij EPI-kenniscentrum betrokken is of gewoon nieuwsgierig is naar de verhalen op het podium!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type