Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

  • Deze gebeurtenis is voorbij.

50-plus event met vacatures en opleidingsmogelijkheden

17 januari om 16:30 - 19:00

Vanuit de overtuiging dat je nooit te oud bent om te leren, organiseert Prima Personeel op 17 januari 2018 het Old School Event.
EPI-kenniscentrum is daar ook vertegenwoordigd en zal toelichten wat  EPI-kenniscentrum kan betekenen voor werkzoekenden, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen.

Het event is gericht op 50-plussers die vroeger in de techniek, bouw of groen zijn opgeleid, maar in hun werkende leven een ander pad hebben gekozen. Ook mensen die thuis of hobbymatig veel aan het klussen zijn, maar niet de juiste papieren hebben om dit soort werkzaamheden voor een werkgever uit te voeren, zijn van harte welkom. Veel mensen met zo’n profiel zitten thuis en komen niet (meer) aan een baan. Dat terwijl er in uiteenlopende branches ontzettend veel behoefte is aan personeel. Tijdens het event biedt Prima Personeel werkzoekende 50-plussers de kans om in contact te komen met werkgevers en opleiders. Er zijn vacatures aanwezig binnen de volgende branches: installatie, bouw, schilders, metaal, groen en infra.

Ga naar de website van Old School Event voor meer informatie over het programma en om u aan te melden.

Gegevens

Datum:
17 januari
Tijd:
16:30 - 19:00
Website:
http://www.oldschoolevent.nl/

Locatie

Prima personeel
Hooghoudtstraat 2
Groningen, Groningen 9723 TG Nederland
+ Google Maps

Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type