Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

  • Deze gebeurtenis is voorbij.

Bijeenkomsten Erfgoedloket Groningen

12 juli om 17:00 - 20:00

Omdat we veel, heel veel, vragen krijgen over de in maart gelanceerde nieuwe financiële regelingen voor monument-eigenaren, heeft het Erfgoedloket Groningen besloten nog vóór de zomervakantie de regio in te trekken om vragen direct en persoonlijk te beantwoorden.

Hotel Spoorzicht, 12 juli van 17 – 20 uur

De eerste bijeenkomst is op 12 juli van 17 tot 20 uur bij Hotel Spoorzicht in Loppersum (Molenweg 11). Alle eigenaren van monumentale, karakteristieke of beeldbepalende panden kunnen ter plaatse vragen stellen over bijvoorbeeld het onderhouden van hun pand en welke subsidies of andere financieringsmogelijkheden beschikbaar zijn. Maar ook vragen over verduurzaming, levensloopbestendig maken en bijvoorbeeld vragen over de versterking en/ of procedure van schadeherstel kunnen worden gesteld. Naast het Erfgoedloket zijn namelijk ook aanwezig: het Nationaal Restauratiefonds, de Provincie Groningen, Nationaal Coördinator Groningen, Monumentenwacht Groningen, Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade, maar ook: Vereniging voor Groninger Monumenteigenaren en Vereniging Groninger Dorpen.

Tijdens de bijeenkomsten kunnen geïnteresseerden vrij inlopen tussen 17 en 20 uur, maar we zouden het waarderen als bezoekers zich van te voren aanmelden.

Contact Erfgoedloket

Het Erfgoedloket is te bereiken op het telefoonnummer 050 313 27 09 of via het e-mailadres info@erfgoedloketgroningen.nl.

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
17:00 - 20:00
Website:
http://www.erfgoedloketgroningen.nl/inloopbijeenkomst-12-juli-loppersum/

Locatie

Hotel Spoorzicht Loppersum
Molenweg 11
Loppersum, Groningen 9919 AE Nederland
+ Google Maps

Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type