Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

  • Deze gebeurtenis is voorbij.

Groninger erfgoedfair ‘Erfgoed & Ambacht’

5 september 2019 om 15:00 - 20:00

Op 5 september houdt het Erfgoedloket Groningen in samenwerking met EPI-kenniscentrum de eerste Groninger erfgoedfair ‘Erfgoed & Ambacht’ in het openluchtmuseum in Warffum.

De erfgoedfair is een unieke fair waar verschillende organisaties, instellingen en restauratie-vaklieden op het terrein van cultuur en erfgoed zich presenteren. De fair heeft vier onderdelen.

  1. Erfgoedloket Groningen is samen met haar partners aanwezig voor al uw vragen over erfgoed in het bevingsgebied.
  2. Er zijn restauratiespecialisten aanwezig in marktkramen om demonstraties te geven. U kunt hen vragen stellen over restauratie van uw pand, het onderhoud en materiaal gebruik.
  3. EPI-kenniscentrum verzorgt verschillende workshops op het gebied van restauratie.
  4. De fair vindt plaats op het binnenterrein van het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, dit terrein staat natuurlijk vol met erfgoed. Ook vanuit het museum zullen enkele ambachtslieden zoals een molenaar, wever en drukker aanwezig zijn om demonstraties te geven. En u kunt uiteraard het museum bezoeken.

Aanmelden

Graag aanmelden via info@erfgoedloketgroningen.nl, op deze manier is de toegang tot de fair en het museum gratis. Voor meer informatie kunt u ook dit mailadres gebruiken.

Kennis delen doen wij samen

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
15:00 - 20:00

Locatie

Openluchtmuseum Het Hoogeland
Schoolstraat 4
Warffum,9989 AGNederland
+ Google Maps