Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

  • Deze gebeurtenis is voorbij.

Symposium onderzoeksresultaten NoorderRuimte

17 januari om 09:30 - 12:00

​Wat is de oogst aan onderzoeksresultaten van het afgelopen half jaar, welke nieuwe kennis hebben de onderzoekers van NoorderRuimte opgedaan? U kunt dit zien tijdens ons symposium op donderdag 17 januari van 9.30 – 12.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur), in en rond het Kenniscentrum NoorderRuimte.

Lectoren, onderzoekers, werkveldpartners en studenten van zo’n vijftien verschillende opleidingen presenteren die ochtend de onderzoeksresultaten van het afgelopen semester. Onze junior medewerkers (studenten) van bureau NoorderRuimte (bNR) hebben in multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende praktijkgerichte vraagstukken; allemaal binnen de vier NoorderRuimte thema’s Aardbevingen, Duurzaamheid, Gezondheid & Welzijn en Krimp.

Ook de lectoren, promovendi en senior onderzoekers hebben hun kennis binnen de thema’s weer uitgebreid. De nadere invulling van het programma kunt u in de loop van januari op www.noorderruimte.nl vinden. U kunt uw eigen programma samenstellen. Bij binnenkomst krijgt u een overzicht van wat waar en hoe laat plaatsvindt: informatieve thematische sessies door lectoren en onderzoekers en posterpresentaties door studenten, er is van alles te doen. We sluiten het symposium af met de uitreiking van de prijs voor de beste poster.

U vindt hier de uitnodiging. U wordt verzocht u hier aan te melden.

Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type