Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

  • Deze gebeurtenis is voorbij.

Uitnodiging symposium onderzoeksresultaten Kenniscentrum NoorderRuimte

14 juni om 14:30 - 17:00

Wat is de ‘oogst’ aan Onderzoeksresultaten van het afgelopen half jaar, welke nieuwe kennis is er opgedaan bij NoorderRuimte? Wij laten u dit graag zien tijdens ons symposium op donderdag 14 juni van 14.30 – 17.00 uur, in en rond Kenniscentrum NoorderRuimte.

Studenten van zo’n vijftien verschillende opleidingen presenteren die ochtend samen met lectoren, onderzoekers en werkveldpartners de onderzoeksresultaten van het afgelopen semester. Onze junior medewerkers bNR, Vastgoedlab en Buitenwerkplaats SABE hebben in multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende praktijkgerichte vraagstukken binnen de vier  NoorderRuimte thema’s: Aardbevingen, Duurzaamheid & Overvloed, Gezondheid & Welzijn en Krimp. We zijn trots op de opbrengst!
U kunt 14 juni uw eigen programma samenstellen. Bij binnenkomst krijgt u een overzicht van wat waar en hoe laat plaatsvindt: posterpresentaties door studenten, informatieve thematische sessies per thema, er is  van alles te doen. We sluiten het symposium af met de uitreiking van de prijs voor de beste poster. We hopen op uw komst.

Wij verzoeken u zich hier aan te melden.

Bekijk hier de originele uitnodiging.

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
14:30 - 17:00

Locatie

Kenniscentrum NoorderRuimte
Zernikeplein 11
Groningen, Groningen 9747 AS

Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type