Opnieuw serie avondmasterclasses ‘Gaswinning en aardbevingen in Groningen’

In het najaar wordt er in Groningen weer een serie openbare avondmasterclasses ‘Gaswinning en aardbevingen in Groningen’ gehouden. De masterclasses zijn een initiatief van en worden aangeboden door Sustainable Society (Rijksuniversiteit Groningen) en EPI-kenniscentrum.

De exacte planning en locatie van de avondsessies is nog niet bekend, we houden u op de hoogte via onze website. Voor een impressie van de vorige serie masterclasses kunt u deze video bekijken of lees meer op de pagina over de masterclasses.

Opzet masterclasses

Om meer inzicht te krijgen in de ontwikkelingen en de complexiteit van de Groningse situatie rondom de gaswinning en aardbevingen is een verdiepende serie masterclasses ontwikkeld voor bestuurders, professionals, bewoners en studenten. Gedurende zes avondmasterclasses duiken we in een variëteit aan onderwerpen gerelateerd aan de aardbevingsproblematiek in Groningen. Het gaat dan bijvoorbeeld over het ontstaan van de aardbevingen, maar ook wat het effect ervan is op de gezondheid van de Groningers, de huizenprijzen en alternatieven voor gas als energiebron.

Docenten vanuit verschillende expertises delen hun inzichten op het gebied van de gaswinning en aardbevingen, zodat deelnemers een interdisciplinaire blik krijgen op het dossier. Aan het einde van de masterclasses zijn deelnemers in staat om de situatie in Groningen op een integrale manier te begrijpen en te reflecteren op de sociale, maatschappelijke, economische en bestuurlijke complexiteiten gerelateerd aan de problematiek. Bovendien biedt het deelnemers een unieke kans om hun eigen netwerk, met als gedeelde interesse de Groningse situatie, te vergroten.

Interesse? Stuur een mail naar info@epi-kenniscentrum.org. Dan houden wij u op de hoogte.

jun 3, 2019 | Nieuws

Terug

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte

Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type