Verdiepende cursussen van masterclasses ‘Persoonlijke vaardigheden in het dossier gaswinning en aardbevingen in Groningen’

Twee cursusdagen op 24 november en 8 december! In deze vreemde tijden zijn we blij dat we 2 hele mooie cursussen klaar hebben staan voor u.
U kunt nu uw (voor)aanmelding doen voor de cursusdag ‘Conflicten herkennen en hanteren’ op 24 november en de cursusdag ‘Samenwerken in een complex speelveld’ op 8 december.

De ervaren trainers Edwin Kaats en Charles Odekerken nemen u dan een dag lang mee als het gaat om verdieping van persoonlijke vaardigheden.

Op 24 november zal Charles Odekerken de soorten conflicten behandelen en hun oorzaken en u manieren meegeven om er mee om te gaan.

Tijdens de cursusdag van Edwin Kaats op 8 december zal duidelijk worden dat geen enkele organisatie zonder de samenwerking met andere organisaties de complexe vraagstukken in het aardbevingsdossier kan oplossen.
Met behulp van praktijkervaringen gaan we kijken hoe er (beter) wordt samengewerkt aan onze eigen regionale opgave.

Beide dagen zijn een verdieping op onze masterclasses ‘Persoonlijke vaardigheden in het dossier gaswinning en aardbevingen in Groningen’.
U hoeft deze masterclasses niet gevolgd te hebben om aan de cursusdagen te kunnen deelnemen.

Meer weten?

Natuurlijk werken wij onder voorbehoud van de geldende maatregelen van het RIVM rondom het corona-virus.
Ook hanteren wij strenge eisen op het gebied van groepsgrootte, onderlinge afstand en passende hygiënemaatregelen.
Hopelijk kunnen de cursusdagen doorgaan op de geplande data. Indien noodzakelijk prikken wij nieuwe data.

okt 5, 2020 | Nieuws