Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Aardbevingsoefening Veiligheidsregio Groningen

Aardbevingsoefening Veiligheidsregio Groningen

Op verzoek van Veiligheidsregio Groningen werkt EPI-kenniscentrum mee aan de voorbereidende sessies voor de grootschalige aardbevingsoefening voor hulpdiensten die op 17, 26 en 30 november 2018 wordt gehouden. Begin 2019 zal EPI-kenniscentrum in opdracht van en in samenwerking met de Veiligheidsregio Groningen een slotconferentie organiseren over de oefendagen. In deze conferentie worden de bevindingen van de oefeningen breed gedeeld.

De aardbevingen in Groningen hebben veel invloed op onze inwoners. Aardbevingen leiden tot stress, zorgen, het gevoel van onveiligheid en schade aan huizen, gebouwen en belangrijke infrastructuur. Hierbij kan je denken aan wegen en bruggen. Er bestaat ook een kans dat er een zware aardbeving komt met grote gevolgen voor inwoners en hun leefomgeving. Veiligheidsregio Groningen vindt het belangrijk om samen met inwoners en hulpdiensten hierop voorbereid te zijn.

Via deze nieuwsbrieven van Veiligheidsregio Groningen blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de oefening:

Nieuwsbrief 4 – Aardbevingsoefening 2018

Nieuwsbrief 3 – Aardbevingsoefening 2018

Nieuwsbrief 2 – Aardbevingsoefening 2018

Nieuwsbrief 1 – Aardbevingsoefening 2018

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte