Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Kerstnetwerkbijeenkomst

Openbare kerstnetwerkbijeenkomst

Welke klus heeft u in Groningen te klaren?
Welke hindernissen, muren en momenten van zelfkennis komt u tegen?
Peter Schuttevaar en Jos Leuveld weten raad.

Peter Schuttevaar is samenwerkingsprofessional. Hij gaat tijdens onze kerstnetwerkbijeenkomst in op de obstakels die u als bewoner of professional in het aardbevingsdossier te overwinnen hebt. Hij geeft rake analyses met een frisse blik. Hij voorspelt hoe uw project zal verlopen als u niet bepaalde maatregelen neemt. Peter is hét medicijn tegen opgeworpen hindernissen, muren én tegen zelfgenoegzaamheid.

Behalve Peter treffen we ook Jos Leuveld op het podium. Jos en zijn vrouw Yvonne hebben als eigenaar van de kerk en inwoner van het aardbevingsgebied veel ervaring opgedaan met versterking. Eerst van hun pastoriewoning en onlangs van de kerk. Jos vertelt over zijn persoonlijke ervaringen en laat ter plekke zien welke versterkingsmaatregelen zijn genomen.

Kortom: twee sprekers die u niet wilt missen, netwerken, hapje & drankje.

Voor iedereen die op enige wijze bij EPI-kenniscentrum betrokken is of gewoon nieuwsgierig is naar de verhalen op het podium!
Met als doel u inhoudelijk geïnspireerd, gesteund en goed gestemd het nieuwe jaar in te laten gaan.

Programma

Inloop15:00
Inhoudelijk programma 15:30 - 17:00
Aansluitende borreltot ca. 18.30 uur

Datum: 12 december 2019
Locatie: Het Oude Kerkje in Garrelsweer

De inschrijving is vol. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de kerstnetwerkbijeenkomst. Wilt u toch heel graag komen? Stuur dan een mail naar info@epi-kenniscentrum.org met daarin uw interesse. Als er afmeldingen zijn zullen wij u benaderen en kunt u misschien toch aanwezig zijn.

Blijf op de hoogte