Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Activiteiten » Lunch & learnsessie over conflicthantering

Openbare Lunch & learnsessie over conflicthantering

De aardbevingsregio staat bol van tegenstrijdige belangen. Die leiden soms tot conflicten, met vervelende consequenties. Daarom hielden wij in samenwerking met mediator Charles Odekerken een korte, gratis, openbare Lunch & learnsessie op woensdag 14 november 2018 in het provinciehuis in Groningen. Daarin gingen we in op conflicten, hoe ze te herkennen zijn en hoe je er (beter) mee om kunt gaan. We behandelden de soorten conflicten met hun specifieke kenmerken en aanpak, het herkennen van de escalatie en wat er daarbij met de betrokkenen gebeurd. We hadden maar een uur, maar er kwamen ook handreikingen aan bod over de aanpak.

Deze sessie was voor iedereen die hier mee te maken heeft toegankelijk, onder meer mensen werkzaam bij bijvoorbeeld CVW, NCG, woningcorporaties, provincie en gemeenten kunnen hier hun voordeel mee doen.

Als u het onderwerp en hetgeen we bieden tijdens deze Lunch & learnsessie nuttig en interessant vindt, kunt u zich opgeven voor een eendaagse cursus op 6 februari 2019 waarin we het onderwerp meer uitdiepen. Die zijn we mede op basis van de reacties op 14 november aan het ontwikkelen. Meer informatie over de training Conflict herkennen en hanteren vindt u hier.

Meer informatie via info@epi-kenniscentrum.org of telefoonnummer 050-799 9910.

 

In samenwerking met:

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte