Home » Activiteiten » Online kennissessie ‘Veiligheid en Vertrouwen in Groningen’

Online kennissessie ‘Veiligheid en Vertrouwen in Groningen’

Meld je nu aan voor onze online kennissessie met crisismanagement-deskundige Peter Glerum.

De online kennissessie vindt plaats op dinsdag 19 mei van 15.00 – 16.00 uur.

Met Peter bespreken wij de onderlinge relatie tussen technische veiligheid en ervaren vertrouwen in het geval van een crisis.

 

Peter Glerum is directeur van het Europese Resilience Advisors Network, dat zich inzet in crises zoals aardbevingen, overstromingen, terrorisme en recentelijk de gevolgen van het corona-virus.

Met een schat aan ervaring uit o.a. de gevolgen van tektonische aardbevingen in Zuid-Oost Europa, neemt Peter ons mee in de wisselwerking tussen techniek en organisatie(s).

Wat kunnen we in Groningen in het dossier gaswinning en aardbevingen leren van de ervaringen na aardbevingen in andere landen en van andere soorten crises?

Meer weten over het werk van Peter en van het Resilience Network? Neem dan een kijkje op de website of bekijk de video over samenwerking tussen verschillende landen en verschillende functies tijdens de schadeopname na de aardbevingen van november 2019 in Albanië.

Praktische informatie

Wat: Online kennissessie ‘Veiligheid en Vertrouwen in Groningen’
Datum: dinsdag 19 mei
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Kosten: gratis

Interesse?

Aanmelden kan hier:

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven. Mocht u toch interesse hebben in deze kennissessie laat het ons dan weten via info@epi-kenniscentrum.org.

Blijf op de hoogte