Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

Restauratieworkshops en lezingen Verduurzaming van monumenten (onder voorbehoud)

1 september

De basis is het hebben van kennis van je eigen monument en de daarbij van toepassing zijnde mogelijkheden en ook onmogelijkheden. We bezoeken in deze reeks elke keer een aansprekend monument of beeldbepalend pand in de regio, waar we de theorie kunnen koppelen aan de werkelijkheid.

Iedere sessie begint met het je realiseren waar je staat, als het gaat om de historie en opbouw van het pand en wat er tot nu is gedaan qua verduurzaming. Daarbij maken we elke keer de vergelijking met de vorige locatiebezoeken.

Zes workshops /lezingen van drie uur, van circa 17.00- 20.00 uur, op diverse locaties in de provincie, inclusief eenvoudige maaltijd.

Deze serie zou aanvankelijk worden gehouden in april en mei 2020, maar hebben we vanwege het corona-virus moeten uitstellen. We starten nu, onder voorbehoud van eventuele beperkingen vanwege het virus, op 1 september 2020 en houden daarbij rekening met de richtlijnen vanuit het RIVM. Zo wordt er dus bijvoorbeeld 1,5 meter afstand gehouden. Nog niet alle beoogde locaties van het programma zijn definitief, omdat de daar beschikbare ruimte mogelijk niet voldoende is i.v.m. maatregelen die dan gelden. 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
1 september