Laden gebeurtenissen

« Alle gebeurtenissen

  • Deze gebeurtenis is voorbij.

Triltafeltest met lezing

30 oktober 2018 om 15:00 - 17:00

EPI-kenniscentrum is deelnemer van het TKI-project ‘beoordelingskader voor herstel en versterking van gebouwen bij aardbevingen’. Dit is een onderzoekstraject van TNO naar effectieve testmethoden voor bouwtechnische maatregelen in het Groningse aardbevingsgebied.

Tijdens de test worden een aantal aardbevingssignalen op de triltafel gesimuleerd. De respons van het gevelelement op deze signalen wordt gemeten met behulp van versnelling- en verplaatsingsopnemers. Na de test is er ruimte voor het stellen van vragen, waarna er vooruit wordt gekeken; welke kansen en mogelijkheden bieden de ontwikkelingen in het bevingendossier?

In de afgelopen periode is verkend op welke manier bekende en nieuwe versterkingsmethoden kunnen worden getest. Ondanks dat besluitvorming, over welke huizen op welke manier worden versterkt, niet helder is, willen we graag stilstaan bij de stappen die nog nodig zijn om na deze producttesten de oplossingen toe te kunnen passen.

De middag ziet er als volgt uit:

14.45-15.00u inloop en ontvangst
15.00-16.00u presentatie project en bijwonen test
16.00-17.00u terugblik op testen en vooruitblik

Geïnteresseerd?
Uiteraard zijn de deelnemende partijen aan het project hierbij aanwezig. Ben je ook geïnteresseerd om deze middag bij te wonen? Er zijn enkele plaatsen beschikbaar, maar daarvoor geldt: vol = vol.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan niet meer, alle beschikbare plaatsen zijn ingevuld. We kunnen u wel informeren over de voortgang van deze en toekomstige test(en), stuur dan een mail naar info@epi-kenniscentrum.org.

Gegevens

Datum:
30 oktober 2018
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

BuildinG
Zernikelaan 17
Groningen,Groningen9747 AANederland
+ Google Maps
Website:
https://www.building.nl