Training: Communiceren in de bouw

  • Deze training is bestemd voor bouwplaatspersoneel en kaderleden
  • kosten: €299
  • Deelnemers krijgen bij volledige aanwezigheid een bewijs van deelname

Home » Opleidingen » Training: Communiceren in de bouw

Training: Communiceren in de bouw

Inhoud

Uw medewerkers zijn uw visitekaartje. Maar bij de werkzaamheden voor bewoners met aardbevingsschade wordt er soms veel geëist van de communicatievaardigheden van de bouwmedewerkers. De werkzaamheden zijn vaak niet op initiatief van de klant en worden soms als lastig en hinderlijk ervaren. Daardoor kunnen vervelende situaties ontstaan, niet alleen met de klant maar ook met collega- partijen. Met deze training kunnen de deelnemers beter inspelen op de situaties die zich voordoen tijdens de werkzaamheden en de eigen communicatie versterken.

EPI-kenniscentrum heeft daarvoor nu een nieuwe training ontwikkeld: Communiceren in de bouw. Dit in navolging van de training ‘Communicatie en gedrag in aardbevingsgebieden.

De training behandelt praktijkvoorbeelden van de deelnemers zelf, maar is ook gebaseerd op ervaringsverhalen uit de training die aan ruim 5000 vakmensen uit de bouw is gegeven. De afgelopen twee jaar is er immers veel ervaring opgedaan!

Er is ruimte om op de leerbehoefte van de deelnemers in te gaan. In geval van een trainingsgroep met deelnemers van hetzelfde bedrijf kan in beperkte mate ook de bedrijfscultuur daarin meegenomen worden.

 

Voor wie

Deze training is bestemd voor bouwplaatspersoneel en kaderleden. De trainingsduur is twee dagdelen, verspreid over twee bijeenkomsten.

 

Kosten

Voor bouwplaatspersoneel en kaderleden zijn de kosten  € 299,- per persoon, exclusief BTW.

 

Bewijs van deelname

De deelnemers krijgen bij volledige aanwezigheid een bewijs van deelname, met daarin specificaties van de onderdelen van de training.

 

Parkeren

Op het terrein van Alfa-college is parkeergelegenheid aanwezig. Hiervoor ontvangen wij graag uw kenteken, zodat de slagboom met kentekenherkenning automatisch opent. U kunt uw kenteken doorgeven door een e-mail te sturen naar info@epi-kenniscentrum.org. Na aankomst kunt u zich melden bij het servicepunt.

Door het onderstaande formulier in te vullen meldt u uw medewerkers aan voor de training: Communiceren in de bouw.

 

Toestemming gegevensverwerking

10 + 1 =

Download de folder

Blijf op de hoogte