Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Opleidingen » Training: Veilig werken met rolsteigers

Training: Veilig werken met rolsteigers

Deze training maakt u bekend met de actuele normering en regelgeving rondom rolsteigers, specifiek in aardbevingsgebied. Er is speciale aandacht voor uitwijkconsoles en het werken in een woonomgeving. Na de training kunt u op verantwoorde en veilige wijze werken met en op een rolsteiger. 

Deze training wordt in samenwerking met de Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) uitgevoerd en voldoet aan de veiligheidseisen die gelden sinds 2018.  

De training ‘Veilig werken met rolsteigers’ is een onderdeel van de Erkenningsregeling van Centrum Veilig Wonen (CVW) en wordt door EPI-kenniscentrum verzorgd. De training kan natuurlijk ook los van deze regeling worden gevolgd.

“Meer inzichten en kennis gekregen over hoe je veilig, snel en goed een rolsteiger kunt opbouwen. Zowel de theorie- als het praktijkdeel in deze training is relevant en leerzaam en ik kan het zeker toepassen in de praktijk”

Michel Bunt

Jorritsma Bouw

Doelgroep

Uitvoerend bouwplaats- en kaderpersoneel, iedereen die te maken krijgt met het werken met en op een rolsteiger.

Instroomvoorwaarden

  • Mbo-niveau
  • Geldig VCA-diploma
  • Werkkleding, veiligheidsschoenen, helm en handschoenen vereist.

Prijs

€299,- per persoon, excl. btw
Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en een lunch.

Duur

8 uur training op locatie.

Startdata

U kunt zich te allen tijde inschrijven voor deze training. Bij voldoende deelname start de training met enige regelmaat waarbij wij u ruim op tijd op de hoogte brengen van de definitieve data en tijden.

 

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in om u/uw medewerkers aan te melden. Verricht u (nog) geen werkzaamheden voor CVW maar bent u wel geïnteresseerd in de training? Dan kunt u het formulier ook invullen. In beide gevallen neemt EPI-kenniscentrum contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Velden met een sterretje zijn verplicht*

Toestemming gegevensverwerking

2 + 2 =

Download de folder

In samenwerking met:

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte