Workshop: Bewust leidinggeven aan veiligheid

  • Voor wie: leidinggevenden
  • kosten: €610,-
  • Duur: vijf workshops en lezingen van twee uur
Home » Opleidingen » Workshop: Bewust leidinggeven aan veiligheid

Workshop: Bewust leidinggeven aan veiligheid

Leidinggeven en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om het veiligheidsleiderschap van bouwbedrijven in het aardbevingsgebied te vergroten, heeft Vlink de workshop ‘Bewust leidinggeven aan veiligheid’ ontwikkeld. Dit programma is in samenwerking met EPI-kenniscentrum en Centrum Veilig Wonen ontstaan.

Inhoud

De leidinggevende vormt een belangrijke schakel in het verkleinen van (val)risico’s. Zonder te investeren in leiderschap, is er een grens aan het niveau dat je als organisatie kunt bereiken. In deze workshop ervaart de leidinggevende hoe het eigen standpunt over veilig werken („Waar sta ik voor?”) invloed heeft op anderen in de organisatie. Hij onderzoekt hoe zijn invloed op veiligheidsgedrag van werknemers vergroot kan worden, bijvoorbeeld door het aanspreekgedrag op veilig werken en het maken van een incidentenanalyse. De workshop bestaat uit een dag van acht uren en na een aantal weken een terugkomdag van vier uren.  

Bewijs van deelname

Als u deze workshop succesvol afrondt, bemachtigt u hiervoor een bewijs van deelname. 

Aanmelden

Vul onderstaande formulier in om u aan te melden. Wij nemen naderhand contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Toestemming gegevensverwerking

8 + 7 =

Download de folder

In samenwerking met:

vlink

 

Blijf op de hoogte