Kennis delen doen wij samen

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Home » Opleidingen » Workshop: Bewust leidinggeven aan veiligheid

Workshop: Bewust leidinggeven aan veiligheid

Leidinggeven en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om het veiligheidsleiderschap van bouwbedrijven in het aardbevingsgebied te vergroten, heeft Vlink de workshop ‘Bewust leidinggeven aan veiligheid’ ontwikkeld. Dit programma is in samenwerking met EPI-kenniscentrum en Centrum Veilig Wonen ontstaan.

 

Inhoud

De leidinggevende vormt een belangrijke schakel in het verkleinen van (val)risico’s. Zonder te investeren in leiderschap, is er een grens aan het niveau dat je als organisatie kunt bereiken. In deze workshop ervaart de leidinggevende hoe het eigen standpunt over veilig werken („Waar sta ik voor?”) invloed heeft op anderen in de organisatie. Hij onderzoekt hoe zijn invloed op veiligheidsgedrag van werknemers vergroot kan worden, bijvoorbeeld door het aanspreekgedrag op veilig werken en het maken van een incidentenanalyse. De workshop bestaat uit een dag van acht uren en na een aantal weken een terugkomdag van vier uren.

 

Voor wie

Alle leidinggevenden van bedrijven die reeds werkzaamheden uitvoeren voor CVW, worden door EPI-kenniscentrum uitgenodigd om de workshop Bewust leidinggeven aan veiligheid te volgen. In eerste instantie gaat het om leidinggevenden zoals directeuren, projectleiders, uitvoerders en voormannen van bedrijven die operationeel verantwoordelijk zijn voor werkzaamheden die de meeste risico’s met zich meebrengen: bouwkundig versterken, vervangen/verwijderen van risicovolle gebouwelementen en veiligstellen van gebouwen. Later volgen de directies en leidinggevenden van de andere reeds voor CVW werkende bedrijven.

 

Kosten

OpleidingKostenPartner
Workshop: Bewust leidinggeven aan veiligheid Opleidingskosten eenmalig 100% vergoed.
Nieuwe reservering bij te laat afmelden € 610,-
CVW en Vlink

 

Bewijs van deelname

Als u deze workshop succesvol afrondt, bemachtigt u hiervoor een bewijs van deelname. Met dit bewijs kunt u aantonen dat u over de vaardigheden beschikt, die nodig zijn om te werken binnen de Erkenningsregeling.

 

Aanmelden

Om deel te nemen aan de workshop ‘Bewust leidinggeven aan veiligheid’ moet u reeds werkzaamheden uitvoeren voor CVW. Hieronder kunt u uw medewerkers, of uzelf inschrijven voor deze workshop.

Toestemming gegevensverwerking

13 + 11 =

Download de folder

In samenwerking met:

vlink

 

Maatwerk

Op zoek naar maatwerkopleidingen of activiteiten?

Blijf op de hoogte